E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Bun venit! 

Anunt Important!

Bine v-am regasit. este anul 2020 si reincepem treaba. Deocamdata vom verifica si confirma plantele din oferta, Daca scriem stoc epuizat inseamna ca verificarea nu a fost inca facuta sau ca planta respectiva nu mai e in stoc.

Anunt Important!

Interesul dumneavoastra, nemaintalnit de la deschiderea acestui magazin on-line, ne-a lasat fara nici o planta si fara nici o rezerva. Magazinul este in 

SOLD OUT! Stocuri 0 pentru TOATE PLANTELE.

Puteti sa ne consultati si sa va inscrieti pentru viitor pe o lista de rezervari, iar data redeschiderii magazinului pentru colectionarii romani (exclus orice comanda din exterior), va fi anuntata din timp. Va multumim si va promitem noi surprize!


Deoarece lipsa acuta de personal nu ne permite sa onoram comenzile mici, din momentul re-deschiderii din 2013, timp de opt ani (pana in Martie, 2021), site-ul va fi dedicat doar schimburilor, pentru TOATE plantele disponibile, dar in numar limitat per schimb (pana in zece plante/la un schimb), DAR numai cand timpul dintre comenzile mari ne permite, site-ul fiind in continuare deschis vanzarii DOAR pentru amatorii de colectii, sau pentru comenzi mari. Va solicitam intelegere, iar satisfactiile procurarii plantelor dorite vor rasplati posibilele intarzieri. Pentru a afla ce va intereseaza, inscrieti-va pe lista de utilizatori si dati click pe plantele dorite, respectiv pentru contraoferta dumneavoastra, contactati-ne la mailul de la rubrica de contact.
Va vom confirma lista si accepta propunerile in functie de stocuri.

Africa - Gradinile Paradisului
Africa - Gradinile Paradisului
Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de plante din Romania. Aici puteti gasi informatii si sfaturi utile pentru cresterea si inmultirea multor specii rare de plante, precum si o oferta diversificata de plante suculente pentru colectionari si nu numai. Mentionam ca plantele pe care le oferim la vanzare in aceasta florarie on-line sunt produse in pepiniere, nu sunt achizitioanate prin recoltare din habitat. Acestea apartin genurilor: Abromeitiella, Adenium, Adromischus, Aeonium, Aloe, Agave, Anacampseros, Boophane, Bryophyllum, Caralluma, Ceropegia, Cissus, Cordyline, Cotyledon, Crassula, Dracaena, Duvalia, Dyckia, Echeveria, Echidnopsis, Euphorbia, Faucaria, Ficus, Gasteria, Gasterworthia, Gastrolea, Haemanthus, Haworthia, Huernia, Huerniopsis, Kalanchoe, Ledebouria, Lenophyllum, Monadenium, Nolina, Orbea, Ornithogalum, Pachyphytum, Pachypodium, Pelargonium, Piaranthus, Pseudolithos, Sansevieria, Scilla, Sedum, Sempervivum, Senecio, Stapelia, Stapelianthus, Synadenium, Tavaresia, Trichocaulon, Trichodiadema, Tromotriche, Typhonium, Yucca, Zamioculcas .

Un capitol special am alocat plantelor cu caudex unde pot fi regasite speciile: Adenia, Amorphophallus, Brachystelma, Calibanus, Cephalopentandra, Cibirhiza, Cissus, Coccinia, Didierea, Eriospermum, Fockea, Ipomoea, Monadenium, Othonna, Plumeria, Pterodiscus, Pyracantha, Raphionacme, Sarcocaulon, Sinningia, Talinum, Trachyandra, Tylecodon, Zygosicyos.

Verificati saptamanal preturile plantelor care va intereseaza, acestea pot avea variatii in functie de stocul de plante disponibil in saptamana respectiva. In cazul in care in dreptul unei plante apare textul: stoc epuizat; va rugam reveniti - nu ezitati sa ne scrieti. Este posibil ca planta sa mai existe, dar in cantitati extrem de limitate.

Dupa 3 ani de existenta suntem in masura sa trecem la etapa a doua de listari (avem 1.000 de plante si intentionam sa ajungem la 1.500). Vom continua sa va oferim toate informatiile suplimentare pe care le solicitati, iar munca la acest site va continua. Urmariti-ne regulat, pentru ca noi produse apar in fiecare luna, si nu uitati ofertele speciale care va ofera promotii, pentru a va face viata mai frumoasa. Bucurati-va de oferta noastra, fiindca aici veti gasi o poarta spre GRADINILE PARADISULUI.

echipa GrP
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one