E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Adenium

Apartinand familiei Apocynaceae, genul Adenium contine o singura specie cu 12 varietati. Este raspandit pe continentul African (in partea estica si sudica) precum si in peninsula Arabica. Planta formeaza tufe ce ating la maturitate inaltimi de 1-3 m si dezvollta in caudex bazal ce poate ajunge la dimensiuni apreciabile. Florile tubulare, cu 5 petale au un diametru de 3-5 cm si o paleta de culori de la roz la rosu cu interstitii albe.
Planta trebuie amplasata in locuri insorite si udata o data pe saptamana ca orice alta suculenta. In timpul iernii planta nu trebuie udata, iar temperaturile la care este pastrata trebuie sa fie de minim 10 C. Atentie, planta are o seva toxica ce poate produce leziuni ale pielii sau poate afecta ochii daca acestia intra in contact cu seva. Planta se inmulteste prin seminte sau butasi, dar caudex spectaculos (una dintre principalele atractii ale genului) nu se formeaza decat la lastarii obtinuti din seminte. In cultura s-au obtinut peste 1000 de specii de hibrizi, ce au flori cu nuante si combinatii de culori fermecatoare.
Pepiniera

Pepiniera

de Adenium
Disponibilitate: Epuizat
45.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
42.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
43.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one