E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Aeonium

Genul Aeonium cuprinde 40 de specii si isi trage numele de la traducerea in limba greaca a cuvantului ,,nemuritor''. Aeonium apartine familiei Crassulaceae si provine din estul Africii si Insulele Canare. Frunzele ale caror culori variaza de la verde-deschis la negru formeaza rozete la varful unei tije. Dimensiunile speciei sunt variabile, existand si specii pitice precum si specii ce ajung la dimensiuni mai mari. Udarea plantelor se va face ca la toate suculentele, o data pe saptamana, dar cu grija, deoarece unele specii au frunze care la contact cu apa se pateaza. Iarna au nevoie de repaus la temperaturi minime de 9 C, iar udarea trebuie oprita. Atentie, planta este vulnerabila la atacurile cosenilei (a caror aparitie este favorizata de o umiditate marita), de aceea este bine sa fie stropita cu insecticid o data pe luna.
Disponibilitate: Epuizat
25.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
57.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
130.00 RON
Inaltime - 20 cm, 6 capete, varsta 3 ani, frunze cu colorit purpuriu.
Disponibilitate: Epuizat
80.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
400.00 RON
Acest superb hibrid cu varsta de 5 ani are peste 40 de cm inaltime si peste 35 de cm in diametru si 12 capete. Este o specie de cultura ce lastareste puternic si are frunze verzi cu margini roz, ce in soare puternic capata o nuanta rosie spre marginea frunzei. O frumusete demna de orice iubitor de plante.
Disponibilitate: Epuizat
60.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
120.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
45.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
39.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
38.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
52.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
15.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
90.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
44.00 RON
55.00 RON
41.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one