E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Raspandit in zona tropicala a Americii de Sud, precum si in sudul si vestul SUA. Genul a fost descris pentru prima data de catre parintele taxonomiei, Carl Linnaeus, la sfasitul sec. XVIII. Numele provine din cuvantul grec agauē, adica nobila. Genul apartine familiei Agavaceae si are la randul sau 2 subgenuri: Agave si Littaea. Se cunosc peste 200 de specii si un mare numar de hibrizi de cultura, majoritatea sterile.
Frunzele cu aspect de sabie si adesea cu spini pe marginea frunzei au dimensiuni (4-600 cm), si culori diferite si formeaza rozete. Planta infloreste o singura data (in functie de specie de la varsta de 6 ani la varsta de 100 de ani), apoi dupa ce fructele se coc moare.
Indienii americani foloseau aceste plante pentru alimentatie si fibra. Tequila si Mescalul sunt lichioruri obtinute din meristemul si frunza bazala a unor specii de agava. Desi a fost adus in Europa de catre conchistadori, genul a devenit faimos in secolul XIX, cand a fost importat un numar considerabil de plante si numeroase varietati din America. De atunci, unele specii s-au adaptat pe continentul european si nu mai seamana deloc cu plantele din care au provenit.
Atentie! Seva multor specii de agave este toxica si poate provoca dermatite la contactul cu pielea.
Disponibilitate: Epuizat
40.00 RON
Stoc epuizat; va rugam verificati la adresa de e-mail din rubrica 'contact' daca totusi nu avem planta in cantitati foarte mici; daca raspunsul nostru va fi negativ, va rugam sa reveniti.
Disponibilitate: Epuizat
77.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
120.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
65.00 RON
Agave hibrid ce provine din USA, unde este cunoscut si ca 'Hammer Time'; incrucisare intre Agave schidigera si Agave filifera. Atractivitatea plantei creste prin filamentele ondulate ce ii dau un aspect unic, diferit de cel al lui Agave filifera din care provine. Planta rara ce lastareste cu dificultate.
40.00 RON
32.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
136.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
75.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
25.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
350.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
37.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
180.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
72.00 RON
Specie pitica de cultura. Varsta: 4 ani. Dimensiunea: 5cm diametru.
Disponibilitate: Epuizat
30.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
55.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
75.00 RON
37.00 RON
Disponibilitate: Epuizat
300.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one