E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Compost

Compostul are un rol esential in dezvoltarea normala a plantei si chiar in stimularea dezvoltarii acesteia. Ideal este ca mixtura sa reproduca fidel conditiile in care planta creste in habitat. Un compost sarac in nutrienti, nu poate intretine adecvat cresterea si lastarirea plantei si duce inevitabil in timp la etiolarea si moartea plantei. Pe de alta parte un amestec prost echilibrat poate tine apa prea mult sau prea putin - caz in care fie radacinile plantei vor putrezi din exces de umiditate, fie planta nu va avea ragazul necesar sa absoarba apa si se va dezvolta etiolat sau va muri. Nu in ultima instanta un compost contaminat cu paraziti, mucegaiuri, ciuperci va distruge planta in scurt timp. Este nerecomandat sa cresteti plantele suculente in turba sau pamant de gradina.

Tuful vulcanic este o roca vulcanica extrusiva produsa cand lava vulcanica cu un continut mare de apa si gaze este aruncata de eruptie la suprafata. Lava astfel intarita devine foarte usoara, acesta fiind singurul mineral care pluteste. Roca este folosita in amestecurile ce necesita un drenaj excelent.
4.00 RON
Nu obisnuiesc sa vorbesc laudativ despre produsele si nici despre colaboratorii nostri. Am sa fac aici o exceptie deoarece produsele lui Gicu Maiuru sunt exceptionale, iar rezultatele sunt imediate si spectaculoase. Am vazut cum isi prepara composturile (In urma unei experiente de peste 30 de ani, Gicu a nascocit retete bune nu numai pentru caudexuri, ci si pentru cactusi si suculente africane:mesembriantheme, aizoaceae, etc - retetele difera in functie de habitatul plantelor), am apreciat cum ii merg plantele si de aceea va recomand composturile lui. Intentionez, la randul meu, sa-mi mut TOATE plantele pe pamantul 'a la Gicu'. Vizitati site-ul lui. Mai multe informatii privind pamanturile, cresterea plantelor si... cate si mai cate pe linkul de mai jos.
Sanatate Gicule si la mai mare!
Cod: 001111
10.00 RON
Compostul special pentru cactusi contine: pamant de frunze ( fag - brad), pamant lutos de gradina, tuf vulcanic, teracota pisata, nisip grosier, pietris fin, praf de carbune,ingrasamant organic.
Cod: 001112
16.00 RON
Compostul special pentru cactusi contine: pamant de frunze ( fag - brad), pamant lutos de gradina, tuf vulcanic, teracota pisata, nisip grosier, pietris fin, praf de carbune,ingrasamant organic.
Cod: 001113
25.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one