E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Gastrolea

Nimeni nu ar fi banuit ce pasiuni pot trezi in randurile colectionarilor acesti hibrizi ce au creeat o adevarata isterie, soldata cu importante castiguri pentru serele si cultivatorii ce detin patentele diverselor soiuri de cultura ce exista pe piata. Aspectul foarte spectaculos si varietatea acestor plante de cultura sunt insa ca un magnet menit sa aduca profit pe o piata avida de plante si de soiuri noi. Aliniindu-ne acestor trenduri, va vom prezenta curand alte minunatii, precum si hibrizii obtinuti de noi in ani de zile de incrucisari. Plantele neexpuse, desi exista in colectiile noastre, sunt inca in numar insuficient pentru a constitui obiectul vanzarii.

Mentionam ca pentru aceste plante desi preturile sunt reale, disponibilitatea este indoielnica (preturile fiind net sub cele de pe site-urile de licitatii, stocurile sunt totdeauna insuficiente).
220.00 RON
Cod: 874992
89.00 RON
Gasteria amoena x lutzii X Aloe aristata
65.00 RON
220.00 RON
58.00 RON
550.00 RON
(Gasteria pilansii x Gasteria acinacifolia) x (Aloe comosa x Aloe bellatula x Aloe fragilis)
Hibrid de negasit.
160.00 RON
43.00 RON
101.00 RON
55.00 RON
145.00 RON
117.00 RON
55.00 RON
72.00 RON
96.00 RON
82.00 RON
220.00 RON
Gasteria obtusifolia x Aloe striatula
220.00 RON
168.00 RON
47.00 RON
43.00 RON
88.00 RON
88.00 RON
Alt hibrid a lui Aloe haworthioides produs de Kelly Griffin, Twilight Zone este de talie mica, cu frunze verde-inchis acoperite cu puncte albe mici, ce da frunzei aspectul unei constelatii pe cerul noptii.
46.00 RON
60.00 RON
50.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one