E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Haworthia

Genul Haworthia a fost denumit dupa numele botanistului Adrian Hardy Haworth si provine din Africa, fiind foarte raspandit in Africa de Sud, Swaziland, Namibia si Maputoland. Clasificarea speciilor genului constituie inca un subiect de disputa. Bayer recunoaste 61 de specii, dar in cataloage apar cu mult mai multe. Plantele de tip frunza formeaza rozete ce ajung in functie de specie de la 3 la 30 cm. Majoritatea plantelor formeaza colonii, dar exista si specii solitare. Florile sunt similare la toate haworthiile si sunt mici si albe. Inmultirea: la majoritatea speciilor apar lastari bazali, dar plantule pot aparea si pe tijele florale; inmultirea se poate face si din seminte sau prin sectionarea transversala sau longitudinala a plantelor, precum si din frunze. Ca si gasteriile, haworthiile trebuiesc tinute uscate in timpul iernii la temperaturi care sa nu coboare sub 9-10 C, si trebuiesc udate o data sau de maxim doua ori pe saptamana de primavara pana toamna.
Colectie de Haworthia
Colectie de Haworthia
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one