E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

44.00 RON
0.00 RON
38.00 RON
42.00 RON
0.00 RON
Cod: 444445
22.00 RON
Sabiuta, sau planta sarpe, adica Sansevieria Trifasciata este o specie comuna la noi, in geamurile multor gospodarii sau magazine putand fi admirate specimene ce pot ajunge pana la o inaltime de 2 m. Provine din vestul Africii si are o arie mare de raspandire, din Congo pana in Nigeria. Frunzele unei trifasciate mature si expuse la soare sunt verde-inchis cu dungi orizontale verde-deschis.Plecand de la aceasta planta, cultivatorii au obtinut prin hibridizari si mutatii peste 50 de soiuri foarte cautate de colectionari printre care: Sansevieria Trifasciata Laurentii, Sansevieria Trifasciata Laurentii Forscate, Sansevieria Trifasciata Mein Liebling etc.
240.00 RON
27.00 RON
55.00 RON
33.00 RON
Cod: 444444
24.00 RON
Sansevieria "Hahnii" este o planta de cultura obtinuta din Sansevieria trifasciata si descoperita in 1935 intr-o sera din New Oleans, USA. Planta difera de Sansevieria Trifasciata prin lungimea mult mai mica a frunzelor, precum si prin latimea frunzei, care este mult mai mare decat a trifascatei. Numele a fost inregistrat in anul 1941 de catre Sylvan Frank Hahn, din Pittsburgh, Pennsylvania. De atunci datorita aspectului interesant, precum si a rezistentei deosebite, planta a ajuns in toata lumea.
35.00 RON
33.00 RON
26.00 RON
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one