E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Servicii

Echipa ,,Gradinile Paradisului'' poate trata, inmulti sau reface populatia dumneavoastra de plante, in limita stocurilor de care dispunem.
0.00 RON
Obiectul acestei oferte este constituirea si dotarea unei sere cu buy-back = surplusul anual de plante este cumparat de catre firma noastra in fiecare primavara, in conditiile stipulate in contract.

Pentru anul in curs listele cu inscrieri au fost facute si confirmate pana in luna iunie. Pe masura interesului dumneavoastra vom face noi inscrieri din 15 Mai, anul viitor.
0.00 RON
Ultimul trend in materie de amenajari de gradini in zone temperate este detinerea unei gradini cu plante specifice zonelor desertice. O astfel de gradina, daca nu este dotata cu plante rezistente la inghet trebuieste mutata in fiecare an, pentru ca plantele sa reziste peste iarna. Oricum spectacolul oferit de o astfel de gradina, poate lua graiul oricarui privitor. Pentru astfel de gradini, echipa GRP asigura si mutarea plantelor daca este cazul pentru iernat, respectiv reimprospatarea lotului de plante.
0.00 RON
0.00 RON
Regretam, pana in la 30 Iunie anul curent, listele cu inscrieri au fost facute si confirmate. Pe masura interesului dumneavoastra vom face noi inscrieri valabile din Mai, anul viitor.

Cine nu si-a dorit o Gradina japoneza, ori o Gradina chinezeasca, fie pur si simplu o gradina Feng-Shui. Consultantii nostri in peisagistica pot crea pentru dumneavoastra sau impreuna cu dumneavoastra un peisaj linistitor, propice pentru meditatie si relaxare si binefacator pentru organism. Plantele din aceste gradini pot fi autohtone sau plante specifice gradinilor exotice din orient. Pretul este calculat pentru amenajarea unei suprafete standard de 100 mp si 100 de specii de plante (flori, arbusti ornamentali si arbori).
Cod: 999995
0.00 RON
Regretam, pentru urmatorul an listele cu inscrieri au fost facute si confirmate. Pe masura interesului dumneavoastra vom face noi inscrieri valabile din luna martie a anului viitor.

O asemenea dotare se poate face in 3 saptamani. Plantele vor fi alese de client din 3-4.000 de specii de plante suculente sau nesuculente.
Cod: 999996
0.00 RON
Regretam, pentru anul in curs listele cu inscrieri au fost facute si confirmate. Pe masura interesului dumneavoastra vom face noi inscrieri valabile din luna martie a anului viitor.

O dotare de o asemenea anvergura presupune foarte mult timp pentru noi si o importanta suma de bani pentru dumneavoastra. Dat fiind ca cele mai ,,bogate'' sere din lume nu depasesc 12.000 de plante, achizitionarea celor 10.000 de plante presupune contacte cu sere din toata Europa, precum si cu cateva mari sere Asiatice si din USA, dar rezultatul este absolut uluitor. In plus, la dorinta clientului, echipa Gradinile Paradisului poate comercializa pentru dumneavoastra o buna parte din plantele in exces, si astfel o pasiune se poate transforma intr-o afacere la cheie, in care din client puteti deveni si un partener important al echipei GrP.
0.00 RON
Este un demers care implica mult timp, multa rabdare si o investitie serioasa. Niciodata nu pot fi gasite la un singur crescator suficiente exemplare. Este motivul pentru care trebuiesc contactate cat mai multe surse, care uneori nu dau decat liste de asteptare...
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one