E-mail:
gradinileparadisului@yahoo.com
For the moment you can ONLY trade plants with us. If your proposal is intersting we will contact you.
We do ship internationally only in European Union. Please be aware of your countries custom laws about importing plants.Plants are sent bare root, without substrate and pot.

Livrarea produsului se va face in 5-7 zile de la efectuarea platii, rastimp necesar pentru pregatirea plantei: uscarea radacinilor, deparazitarea obligatorie, impachetare in conditii optime. Dupa primirea comenzii dumneavoastra va va sosi un mail de confirmare; va rugam nu efectuati plata pana la sosirea mailului de confirmare. Plantele vor fi livrate fara ghiveci si pamant. Comanda minima: 50 RON.
Pretul produsului nu include si taxele postale care vor fi trecute pe factura remisa inainte de efectuarea platii, in functie de serviciul ales: curierat rapid, pachete normale sau livrare personala. Pretul pentru pachete de pana intr-un Kilogram este intre 5 si 10 lei pentru posta normala si dublu pentru servicii de curierat rapid. Pentru comenzi de peste 1.000 de RON societatea noastra acopera cheltuielile de transport.
Important: Nu ne asumam pierderea plantelor din cauza ratacirii coletului timp de mai multe zile, a intarzierilor generate de greve si de alte miscari sociale, de predarea lui gresita, precum si de alte disfunctionalitati ale serviciilor postale
Multumim pentru colaborare tuturor celor ce sunt interesati de suculente si de imbunatatirea calitatii site-ului nostru. La mai mare!
Plantele din aceasta lista sunt epuizate si inlocuite de alte specii:
This plants are for the moment out from our list (sorry)
Pentru a vedea noile intrari de plante din 2014, sectiunea de schimburi si cea de licitatii, trebuie sa va logati.
Magazinul on-line se va redeschide de pe 15 Martie.

Va propunem pana in prezent 1163 de plante suculente din Europa, Asia, Africa, America

Nu achizitionati decat in ultima instanta si numai dupa o minutioasa examinare plante de la magazinele de flori. Cele mai multe sunt bolnave si va vor muri in casa.
succbalcon.jpg
Aveti grija, cand cumparati plante de la crescatorii sa cereti ca acestea sa va parvina etichetate cu numele corect.

Tineti plantele nou venite in carantina cel putin 45 de zile. In felul acesta evitati ca bolile si parazitii cu care acestea pot veni sa va contamineze colectia. Am vazut colectii grav afectate de cate o planta venita de cine-stie-unde cu boli ascunse (fungi, cosenila, paduchi testosi, etc), care nu a aratat semnele bolii de la inceput.

Fertilizarea la suculente nu trebuie facuta in exces.

De la inceputul lunii Octombrie rariti frecventa udarilor.De indata ce temperaturile scad plantele trag apa mai greu. Expunerea prelungita la umezeala le va ucide. In acest fel pregatiti plantele pentru iernat, cand acestea nu vor mai fi udate deloc.

Nu tineti peste iarna suculentele in casa. Sunt sanse de 90% ca acestea sa moara. De ce? Pentru ca peste iarna, daca temperatura este prea mare, plantele vor reintra in vegetatie si neavand soare suficient se vor muia si vor MURI.

Nu udati plantele iarna. Exista binevoitori care va vor povesti cum isi uda ei suculentele iarna si cum acestea se simt minunat si cresc splendid. Nu-i credeti! Balivernele acestea va pot ucide multe suculente. Lasati suculentele sa hiberneze intre jumatatea lui Noiembrie si jumatatea lunii Martie. Doar asa puteti fi sigur de dezvoltarea lor armoniosa in perioada de vegetatie (15 Martie - 15 Iunie si 15 August-15 Noiembrie).

Nu pastrati florile iarna intr-un spatiu a carui temperatura nu poate fi controlata. Acestea au nevoie de o temperatura constanta de 12-15 C. Orice variatii pozitive sau negative ale temperaturii se pot solda cu victime.

Nu scoateti plantele din hibernare mai devreme de mijlocul lunii Martie. Orice val de frig le va ucide in cazul in care acestea sunt ude. Am patit-o de cateva ori cu pierderi insemnate.

Atentie! Dupa ce plantele au iernat intr-un spatiu inchis si de multe ori fara expunere solara adecvata, reamplasarea lor in lumina puternica le poate provoca arsuri grave si chiar moartea. In acest caz planta se va ingalbeni si va muri rapid.

Nu pastrati florile vara intr-un spatiu inchis. Suculentelor le place aerul curat, asa ca o fereastra deschisa le va face bine. Deasemenea scoaterea acestora in aer liber se poate dovedi benefica. In plus pastrarea acestora intr-un spatiu neaerisit stimuleaza aparitia daunatorilor.

Nu tineti plantele in curent, fiindca le veti pierde.
Aceasta pagina se adreseaza amatorilor de plante care doresc sa economiseasca bani.
Aloe-Collection3.jpg
Anthropologie Store Regent Street.jpg
Aliniindu-se noilor trenduri GrP, proiecteaza si executa pereti verzi de interior si exterior, acoperisuri verzi, cu tehnologie si know-how de ultima ora, care sa protejeze peretii cladirilor si sa intretina plantele.
Dincolo de ceea ce stim si altfel decat ceea ce credem
creiere.jpg
Acest site a aderat la platforma Brain Division.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one